Cautare

1098 de rezultate pentru "departament comercial dolce tv" (3.79 secunde)
Constructia celui mai mare centru comercial din Romania a implicat folosirea a tone de materiale a caror cantitate totala ar fi suficienta pentru stabili un record.
Fosta fabrica de tigarete a Capitalei se transforma in parc cultural si comercial. Pe terenul de peste 6 hectare, situat in apropierea Pasajului Basarab se propune realizarea unui ansamblu de cladiri cu functiuni de parc cultural, parc comercial si ansamblu rezidential.
Aceste date se refera la excedentul comercial agroalimentar inregistrat in 2013. Romania a avut anul trecut un excedent comercial de produse agroalimentare de 324,9 milioane euro, fata de un deficit de 745,5 milioane euro in 2012, conform datelor oficiale ale Ministerului Agriculturii.
Centrul comercial Orhideea din Capitala se va moderniza Grupul francez Catinvest, care detine 4 centre comerciale in Romania, are in plan demararea in perioada urmatoare a unei investitii de modernizare a centrului comercial Orhideea din Capitala, in conditiile in care acesta este amplasat in centrul viitorului pol de birouri din zona Grozavesti.
De asemenea, intreaga familie poate petrece timp impreuna pe patinoarul acoperit din cadrul centrului comercial, la preturi speciale. ... Happy Cinema gazduieste in premiera proiectia unora dintre cele mai importante evenimente artistice, iar centrul comercial va fi luat cu asalt de Mos Craciun si alte personaje pline de magie.
Intre 15 martie si 7 aprilie, 3.500 de vouchere de cumparaturi, in valoare totala de 175.000 de lei vor fi oferite garantat clientilor centrului comercial.
Chiar in cadrul acestei vizite am vazut ca au un departament care studiaza presa si care extrage articole referitoare la diferite personalitati pentru a stabili daca averea dobandita de acestia, inainte de a se transforma in avere, a fost impozitata.
Astfel, Vicentius Petrescu (foto) este propunerea PD-L Constanta pentru functia de director de exploatare de la Canale Navigabile (fapt confirmat si de presedintele democrat-liberalilor constanteni, Mircea Banias), apoi este posibil ca Nicolae Sandru sa preia postul de director tehnic, iar Emil Macarie - cel de director comercial.
Fix la un an de la infiintarea postului de director comercial pe care l-a ocupat Sorin Iordache, Regia vine cu propunerea reducerii schemei de la varf.
Pic Hipermarket este deja in constructie Preferinta craiovenilor de a face cumparaturi mai rar, intr-un centru comercial mare, e evidenta. ... Situat pe Calea Severinului, in apropierea centrului comercial Praktiker, acesta se intinde pe o suprafata de peste 14.000 de metri patrati.
"Noul complex comercial va veni in intimpinarea necesitatii locuitorilor din Galati de a achizitiona bunuri de cea mai inalta calitate, precum si de a beneficia de oportunitati atractive pentru petrecerea timpului liber.
Aceste dificultati provocate de creantele neincasate pot fi evitate, prin apelarea la solutii profesioniste, cum ar fi asigurarea de credit comercial. Asigurarea de credit comercial este asigurarea riscului de neincasare a creantei, mai exact riscul ca un debitor sa nu poata, sau sa nu fie dispus sa plateasca.
In momentul de fata nimeni nu mai poate pescui in scop comercial pe riul Prut. ... Organizatia Pescarilor din Galati avea incheiat cu Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol un contract in sensul practicarii pescuitului comercial pe Prut si pe Dunare.
Astfel, in cursul anului 2006, din totalul intreprinderilor care au dat faliment 37% au fost din domeniul comercial.
Potrivit datelor publicate ieri de catre Institutul National de Statistica (INS), deficitul comercial s-a situat la 7,62 miliarde de euro la finele lui mai, cu 64% mai mult decat in primele cinci luni ale anului precedent, in conditiile avansului exporturilor cu 12,7%, de peste doua ori mai incet decat ritmul de crestere al importurilor, de 28,6%.
Exporturile romanesti au crescut, in primele doua luni ale acestui an, cu 20% fata de aceeati perioada a anului trecut, in timp ce importurile au urcat cu 14%, la un deficit comercial de 2,9 miliarde euro, fata de 2,8 miliarde euro in ianuarie-februarie 2007, al taptelea din UE, potrivit Eurostat.Valoarea exporturilor romanetti, realizate in primele doua luni ale acestui an, a fost de 5,3 miliarde euro, in crettere cu 20% fata de aceeati perioada din 2007, cand tara noastra a exportat de 4,4 miliarde euro.
  West-Gate Center Primul centru comercial de amploare se gaseste la iesirea din Craiova catre Filiasi, amplasat dupa hipermarketul real,- si lânga supermarketul PIC.
Deficitul comercial al Romaniei s-a micsorat cu 72,8% in martie, la 566,1 milioane de euro, aceasta fiind a sasea luna consecutiv de scadere anuala, pe fondul reducerii drastice a importurilor, care a intrecut diminuarea exporturilor, potrivit datelor publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut cu peste o treime in martie, iar exporturile s-au redus cu 6,9% fata de luna similara din 2008, deficitul comercial al Romaniei reducandu-se pentru a sasea luna la rand, la 566,1 milioane de euro, potrivit datelor preliminare publicate ieri de Institutul National de Statistica.Importurile au scazut in martie cu 35,3% fata de aceeasi luna din 2008, la aproape 3,13 miliarde de euro, in timp ce exporturile s-au comprimat cu 6,9%, la 2,56 miliarde de euro.Pe partea de importuri, cel mai mare declin a fost inregistrat in comertul cu statele din afara UE, din care Romania a importat in martie marfuri in valoare de 813 milioane de euro, cu 43,6% mai putin decat in luna similara a anului trecut - cand importurile insumasera 1,44 miliarde de euro.Importurile din celelalte 26 de state din UE au scazut in martie cu 31,8%, la 2,31 miliarde de euro.Exporturile in UE s-au redus cu 3,5%In ceea ce priveste exporturile, Romania a livrat catre statele din afara UE marfuri de aproape 710 milioane de euro, cu 14,8% mai putin decat in martie 2008, in timp ce exporturile in UE au rezistat ceva mai bine, reducandu-se cu 3,5%, la 1,85 miliarde de euro.Fata de februarie, exporturile au crescut in martie cu 23%, iar importurile, cu 8,4%.Importurile au scazut cu peste o treime (35,4%) in primul trimestru, la 8,56 miliarde de euro, iar exporturile s-au redus cu aproximativ o cincime (19,4%) fata de intervalul similar din 2008, la 6,56 miliarde de euro.
Carrefour, primul grup de distributie din Europa si al doilea din lume a deschis miercuri cel de-al 23-lea supermarket Carrefour in Romania si cel de-al 2-lea in judetul Cluj, la Turda, in complexul comercial "Winmarkt", din Piata 1 decembrie 1918, nr.
Siteul www.wall-street.ro informneaza ca Fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI) a incheiat un acord cu un alt investitor pentru dezvoltarea unui centru comercial in Bucuresti si negociaza achizitia unui depozit, tot in Capitala.
google-analytics.com